Het team

Doordat wij beschikken over een divers team kunnen wij ons voorstellen dat u benieuwd bent naar wie wij zijn en wat we precies doen. Wij stellen ons daarom graag aan u voor. Lees per medewerker meer over zijn/haar werktijden en specialisaties.

Wisselend aanwezig

Rianne Mollema

POH GGZ

Rianne is moeder van vier kinderen en afgestudeerd als toegepast psycholoog. Ze is zes jaar werkzaam geweest als psycholoog in de forensische psychiatrie. In juni 2023 heeft ze de overstap gemaakt om als praktijkondersteuner (POH) GGZ aan het werk te gaan bij Medisch Centrum Haren. Ze hoopt mensen bij te staan met uiteenlopende klachten en deze te begeleiden naar herstel of een passend vervolgtraject.

Wisselend aanwezig

Kayli Hempenius

Stagiaire

Kayli Hempenius is woonachtig in Groningen en loopt haar stage als 2e jaars doktersassistent in opleiding bij Medisch Centrum Haren.

ma di wo do vrij

P. van den Berg

Huisarts

Ze volgde haar opleiding tot huisarts in het westen, maar woont in Haren sinds 2007 met haar man en vier kinderen in Haren. Ook werkte ze een paar jaar als huisarts in de praktijk van een andere huisarts in Haren. (AGB code 01-025473)

ma di wo do vrij

Lisanne Visser

Dietist

Mijn naam is Lisanne Visser en ik ben werkzaam als diëtist bij Carin Pool Voedingsbureau.
Elke vrijdag van 08.00-17.00 kunt u mij vinden in het Medisch Centrum Haren. U bent van harte welkom op het spreekuur!

Voeding is een belangrijk onderdeel van het leven wat constant in ontwikkeling is en wat ook altijd zal blijven. Dit maakt van elke dag een uitdaging. Hierdoor kunnen er vragen ontstaan waar u graag antwoord op zou willen. U kunt bij mij terecht met deze verschillende vragen over voeding en gezondheid, zoals bij Diabetes Mellitus, over- en ondergewicht, verhoogd cholesterolgehalte, hypertensie, longproblemen, maag- en darmproblematiek, voeding bij zwangerschap en voeding bij kinderen.

Ik hoop cliënten te kunnen begeleiden bij het vinden van een nieuwe en gezonde levensstijl die bij hen past. Samen kunnen we doelen stellen en we proberen deze ook samen te behalen. Ieder mens is uniek!
Dieetadvies door een diëtist wordt vergoed door de basisverzekering, dit gaat ten koste van het eigen risico. Wanneer u uw eigen risico voor het jaar al op heeft, ziet u geen rekening van het dieetadvies. Vanuit de aanvullende verzekering kunt u vaak extra uren dieetadvisering vergoed krijgen. Voor kinderen tot 18 jaar geldt geen eigen risico waardoor er standaard 3 behandeluren voor hen vergoed wordt.

U hoeft geen eigen risico te betalen indien de vergoeding van dieetadvies plaatsvindt via de ‘ketenzorg’ waar o.a. huisartsen en diëtisten onder kunnen vallen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de diagnose Diabetes Mellitus, COPD of bij hart- en vaatziekten. Vanuit de ketenzorg worden per jaar gemiddeld 5 uren dieetadvisering vergoed.

Voor het inplannen van een afspraak kunt u mij bereiken op 06- 375 52 173 of via mijn e-mail adres: lisanne@carinpool.nl.

Wisselend aanwezig

Guido de Rooij

Manager Medisch Centrum Haren

Praktijkmanager bij Medisch Centrum Haren en tevens Anesthesioloog/MMT-arts op de traumahelikopter.

Grotendeels verzorg ik de niet-medische zaken binnen MCH, zoals bijv. contractbesprekingen met verzekeraars. Af en toe val ik in bij krapte van personeel.

ma di wo do vrij

Rianne IJtsma

Coördinerend doktersassistente

Rianne IJtsma is sinds mei 2021 coördinerend doktersassistente bij medisch centrum Haren. Sinds februari 2023 is ze gestart met de opleiding tot praktijkondersteuner somatiek binnen de huisartsenpraktijk. In juni 2024 hoopt ze haar diploma te halen. Rianne is woonachtig in Lutjegast en in haar vrije tijd houd ze zich graag bezig met haar eigen paarden.

Rianne is van maandag tot en met vrijdag aanwezig en helpt u graag verder tijdens de consulten en telefoongesprekken.

Wisselend aanwezig

Natasja Wichers-Wind

Doktersassistente

Natasja Wichers-Wind (31 jaar) volgt de opleiding tot doktersassistente en loopt haar stage bij Medisch Centrum Haren. Natasja is woonachtig in Groningen en hoopt in deze stageperiode veel te kunnen leren. Vandaar dat ze met regelmaat geïnteresseerd meekijkt tijdens uw afspraak.

Naar de inhoud springen