Aanmelden online zorgportaal

U kunt zich aanmelden om toegang te krijgen tot uw online zorgdossier.

Een digitale zorgomgeving voor onze patiënten:

Zit u met vragen of ervaart u lichte klachten? Wilt u een herhaalrecept aanvragen, uw patiëntendossier inzien of om een andere reden contact zoeken met uw huisarts? Vanaf vandaag kunt u als patiënt bij Medisch Centrum Haren uw zorgzaken digitaal beheren. In ons digitale portaal heeft u alles bij de hand. In de beveiligde digitale omgeving, vraagt u eenvoudig een telefonisch- of e-mailconsult aan. Hierin geven wij antwoord op uw vragen en ondersteunen u bij lichte klachten. Wilt u een herhaalrecept aanvragen of uw patiëntendossier inzien? Dan doet u dit in dezelfde digitale omgeving. Dit zijn slechts enkele van de vele prettige functies die ons portaal kent. Wij zijn trots dat we deze moderne manier van zorg kunnen leveren en hopen dat het voor u tot een prettige en laagdrempelig afhandeling van uw zorgvraag zal leiden. Heeft u niet eenvoudig toegang tot internet of een anderzijds bezwaar waardoor u geen gebruikt wilt maken van deze nieuwe contactmogelijkheden, dan hoeft u niets te doen. Er zal in dat geval voor u niet veel veranderen t.o.v. de huidige situatie. Lees meer

Direct inschrijven voor uw zorgonline?
1. Via deze link (medischcentrumharen.uwzorgonline.nl) kunt u uw profiel aanmaken. U kiest hiervoor de oranje knop met de tekst “maak een nieuw account aan”, onderaan de pagina.
2. U bent aangekomen bij stap 1. Vul hier uw e-mailadres in en kies een veilig wachtwoord. Klaar? Klik dan op de knop “volgende”.
3. Vul bij de volgende stap uw volledige naam en geboortedatum in. Wij gebruiken deze informatie om uw aanvraag te koppelen aan het juiste zorgdossier. Klik op “volgende” als u klaar bent.
4. Vul bij de laatste stap uw adresgegevens en telefoonnummer in. Ook deze informatie wordt gebruikt om er met alle zorgvuldigheid voor te zorgen dat ons systeem de juiste koppeling maken maakt met uw zorgdossier.

We hebben de belangrijkste zaken voor u op een rij gezet op onze website. Lees meer informatie over uw zorg online.

Ga naar de inhoud