Vernieuwde telefonische bereikbaarheid

Sinds kort heeft Medisch Centrum Haren een veranderde telefonische bereikbaarheid.

Telefonie van nu is niet 20 minuten in de wacht staan, maar een afspraak maken en later automatisch teruggebeld worden. Met ons nieuwe telefoonsysteem bepalen bellers (u) zelf of ze wachten op een medewerker, een voicemail inspreken of een terugbelafspraak inplannen. Op basis van de beschikbaarheid weet het systeem wanneer u teruggebeld kunt worden. Ons nieuwe telefoonsysteem zet deze terugbelactie zelf in, zodat de huisarts u zeker niet vergeet. Kortom, we gaan werken met een slim systeem! Dit zal even wennen zijn, wij denken echter dat het resulteert in een betere verdeling van de telefonische bereikbaarheid en een snellere afhandeling van telefoonverkeer.

We hebben de belangrijkste zaken voor u op een rij gezet op onze website. Lees meer informatie over de telefonie.

Ga naar de inhoud